شاید شما هم از جمله افرادی هستید که فکر میکنید خواندن کتابهای فلسفی سخت یا غیرقابل درک است. اگر جزو این افراد هستید، به شما پیشنهاد میکنیم راحت و بدون ترس کتاب در باب حکمت زندگی را بخوانید. در باب حکمت زندگی کتابی فلسفی نوشتهیآرتور شوپنهاور است که موضوعات مختلفی مثل قدرت ارادهی فردی،مذهب، استقلال، تمایل به کارهای غیرمنطقی، اخلاقیات، زنان، زندگی و ارتباط ما با خودمان و دیگران را بررسی میکند. در کتاب، شیوههای مختلف برای دستیابی به بالاترین میزان لذت و موفقیت بررسی میشود. وجه تمایز کتاب در باب حکمت زندگی نسبت به سایر آثار فلسفی، نثر روان آن است. شوپنهاور در این کتاب از مثالهای عینی و ساده استفاده میکند. همچنین، شوخطبعی که در لحن کتاب گنجاده شده است، خواندن آن را لذتبخش میکند.
آرتور شوپنهاور از فیلسوفان بزرگی مثل «گوته»، «کانت» و «ارسطو» تاثیر گرفته است. او در کتاب در باب حکمت زندگی برخلاف فلسفهی سیاه خود، یعنی پیروزی شر بر خیر، از فلسفهای میگوید که سعادت انسان را رقم میزند. شوپنهاور کتاب درباب حکمت زندگی را در 6 فصل به نگارش درآورده است.
بخشی از کتاب: دربارهی تفاوتهای آدمی در سنین گوناگون صحبت میکند. شوپنهاور در این فصل توضیح میدهد که تنها زمان حال است که در اختیار بشر است و انسان تنها در زمان تولد است که آیندهای طولانی در پیشروی خود میبیند. در پایان عمر هم، گذشتهای طولانی در پشت سر او قرار دارد. نویسنده در ادامه توضیح میدهد که انسان در هر مقطع زمانی از عمرش متوجه تغییرات شناختهشدهای میشود. شوپنهاور در فصل انتهایی کتاب، خصوصیت و دگرگونی انسان را از کودکی مورد بررسی قرار میدهد. به عقیدهی شوپنهاور، عقل کودکان هنوز به جنبههای هولناک عینی جهان پی نبرده است و از نظر کودکان، جهان و موجوداتش دارای ظاهر و درون زیبایی هستند. اما زمانیکه انسان جوان است همهچیز در نظرش تمام نشدنی و جاودانه است. او، همیشه فکر میکند به اندازه کافی وقت دارد به همین دلیل وقتش را هدر میدهد. اما هرچه سالمندتر میشود بیشتر محتاج زمان میشود و احساس میکند لحظهای را نباید در زندگی از دست بدهد...
پشتیبانی خرید:
09332126947
nradownload@yahoo.com